Mogelijkheden

niet van toepassing

Je kunt hulp aanvragen voor activiteiten op het gebied van school, sport, cultuur en welzijn. Hieronder vind je de lijst met wat we nu aanbieden.

Een aanvraag dient concreet te zijn voordat hij in behandeling kan worden genomen, dat wil zeggen dat het doel van de aanvraag duidelijk moet zijn. Bijvoorbeeld om welke school, welke sport en om welke vereniging gaat het? Wat zijn de kosten? Is er nog meer nodig voor uw andere kinderen? Deze vragen komen allemaal aan bod tijdens het huisbezoek. Het helpt, als u deze gegevens al hebt verzameld en ook kopieën van de facturen of offertes af kunt geven, als een medewerker van de Stichting Leergeld bij u op huisbezoek komt. 

Betaling/verstrekking

Als de aanvraag is goedgekeurd, betaalt Stichting Leergeld Westbetuwe de schoolkosten rechtstreeks aan de school en de contributie direct aan de sportvereniging. Voor kleding of schoeisel wordt een tegoedbon op naam uitgeschreven. Alleen kosten van een lopend seizoen/schooljaar worden vergoed. Fietsen en laptops worden uitgereikt aan de aanvrager, waarbij het kind waarvoor de fiets of de laptop bestemd is, aanwezig moet zijn. Bestaande schulden en/of oude nota’s komen niet in aanmerking voor vergoeding.

Filter hier wat je zoekt: